Spor Fenerbahçe Manisa'da Akhisar karşısında

Fenerbahçe Manisa'da Akhisar karşısında

Paylaş
Fenerbahçe Manisa'da Akhisar karşısında

Ligde Antalya mağlubiyetiyle yara alan Fenerbahçe Manisa'da Akhisar Belediyespor karşısında 3 puan arıyor

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Akhisar Bld.'ye konuk oluyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Hakan Yemişken yapacak.

Saat 19:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

6 İSİM KADRODA YOK
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosu açıklandı.

Havayoluyla İzmir'e, daha sonra da karayoluyla Manisa'ya geçen Fenerbahçe'de Joseph Yobo, Milos Krasic, Mehmet Topuz, Egemen Korkmaz, Semih Şentürk ve Raul Meireles kadroda yer almayan isimler olarak göze çarptı. Semih ve Krasic'in sakatlığı olmamasına karşın kadroda yer almaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Semih Şentürk ve eşi ile ilgili geçtiğimiz haftaiçi Twitter üzerinden taraftarlar ile tartıştığı iddiaları ortaya atılmıştı. Milos Krasic ise gösterdiği performansla Kocaman tarafından eleştiriliyordu.

Sarı-lacivertli ekibin 19 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Salih Uçan, Caner Erkin, Sezer Öztürk, Henri Bienvenu, Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Recep Niyaz.

VOLKAN SON İDMANA ÇIKMADI
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından gerçekleştirilen taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandığı bildirildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki çalışmada, sol bacak ön üst adalesinde ağrı hisseden Volkan Demirel'in, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadığı ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak gerçekleştirdiği kaydedildi. Bunun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Egemen Korkmaz'ın ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde özel bir programla çalıştığı ifade edildi.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Bekir
Serdar
Hasan Ali
Cristian
Selçuk
Caner
Stoch
Kuyt
Sow

AKHİSAR
Oğuz
Çağdaş
Anıl
Uğur
Lima
Emrah
Sertan
Emin
Mustafa
Kenan
Bruno Mezenga

SAAT: 19:00
STAT: Manisa 19 Mayıs
HAKEM: Bülent Yıldırım

Haberin Devamı