Spor Fenerbahçe moral peşinde

Fenerbahçe moral peşinde

Paylaş
Fenerbahçe moral peşinde

Süper Lig'de deplasmanda yitirdiği puanlarla zirveden 9 puan uzaklaşan Fenerbahçe, sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçını kazanmak istiyor

Ligde üst üste 4 deplasman maçında kaybederek kötü bir performans ortaya koyan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda seyircisinin önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor.

YÖNETİM KESENİN AĞZINI AÇTI

Ligde sahasında çıktığı üst üste 9 maçı da kazanarak, deplasmandaki kayıplarını telafi etmeye çalışan sarı-lacivertliler, başkent temsilcisi karşısında da galibiyet için mücadele verecek. Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

BEKİR VE CANER YOK

Fenerbahçe’de sakatlığının tedavisi süren Bekir İrtegün ve PFDK’ın 3 maç ceza verdiği Caner Erkin, Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda üst üste alınan sonuçlarda futbolcuların ortaya koyduğu performanslar nedeniyle 11 kişilik kadrosunda değişiklikler yapabilir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

6 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe’de, Gençlerbirliği maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ligde 3’er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam, yarınki maçta da forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 30. haftadaki MKE Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı