Spor Fenerbahçe - Orduspor maçının biletleri satışta

Fenerbahçe - Orduspor maçının biletleri satışta

Paylaş
Fenerbahçe - Orduspor maçının biletleri satışta

Fenerbahçe - Orduspor maçının biletleri satışta

Fenerbahçe ile Orduspor arasında 11 Kasım Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinin biletleri satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Fenerabahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, sarı-lacivertli kulübün kongre üyeleri için satışa sunulan bilet fiyatlarının 33 ile 225 lira arasında değiştiği bildirildi.

Biletlerin yarın kongre üyeleri ile birlikte Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacağı, genel satışın ise 9 Kasım Cuma gününden itibaren başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, kongre üyelerinin 5, platinium taraftar kart ve premium kart sahiplerinin 3, gold kart sahiplerinin 2, Fenercell faturalı hat abonelerinin ve classic kart sahiplerinin 1 bilet alabileceği ifade edildi.

Geçen sezondan kalan 5 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle ligde bu sezon iç sahadaki bütün maçlarını kadın ve 12 yaş altı çocuklar önünde oynayan Fenerbahçe, Orduspor maçıyla birlikte cezasını tamamlayacak ve taraftarlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Orduspor müsabakasının bilet fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 33 lira
Fenerium üst Nissan H-I Blok: 77 lira
Fenerium üst Nissan C-D-F-G Blok: 99 lira
Fenerium alt G Blok: 125 lira
Fenerium alt B-F Blok: 175 lira
Fenerium alt C-E Blok: 215 lira
Fenerium alt D Blok : 225 lira