Spor Fenerbahçe panikte

Fenerbahçe panikte

Paylaş
Fenerbahçe panikte

İç sahada sürekli kazanan ancak dış sahada takım ruhunu yitiren Fenerbahçe'de yönetim, teknik heyet ve futbolcular panikte

Ordu, Samsun, Karabük ve son olarak da Eskişehir deplasmanlarında sıfır çeken, lider Galatasaray’ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de moraller dibe vurdu. Hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı öncesi tüm futbolcular, Aykut Kocaman ve yönetim endişeye kapıldı.

Bu sezon şike davası süreci nedeniyle fazlası ile yıpranan, bir süre ligi lider götürmesine karşın, sonu gelmeyen bir düşüş yaşayan sarı-lacivertli ekipte herkes büyük bir düş kırıklığının içine girdi.

Takımını bir türlü şike davasının sürecinin dışına çıkaramayan Kocaman, play-off yolunda futbolcularına çıkış yaşatmayı amaçlarken ortaya çıkan tablo karşısında şaşkına döndü.

İç sahada sürekli kazanan ancak dış sahada seyirci baskısı ve desteği olmadığı için takım ruhunu yitiren Fenerbahçe’de, Kocaman’ın otoriter tarzı olmadığı için de bazı oyuncular sorumluluktan kaçıyor.

Yönetimin kendini tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’a destek için adaması da takımın mücadele gücünün hergün düşmesine neden oluyor. Kocaman ve oyuncuları, “Her şeyin sonu değil” gerçeğinden yola çıkarak, kalan altı maçı da kazanmanın hesabına girişirken, taraftardan yönetime, yönetimden Kocaman’a, Kocaman’dan oyunculara ciddi uyarılar gelmeye başladı.

Bugün yapılacak olan antrenmandan önce Kocaman, oyuncularına “Bu takımı bugüne getiren sizlersiniz. Buradan ileriye taşımak da sizin elinizde” ana temalı bir konuşma yapacak. Fenerbahçe’nin bundan sonraki hedefi Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazanarak biraz olsun umutları yeşertmek.

Milliyet

Haberin Devamı