Spor Fenerbahçe resmen dağıldı: 5-2

Fenerbahçe resmen dağıldı: 5-2

Paylaş
Fenerbahçe resmen dağıldı: 5-2

Fenerbahçe, Belçika'daki TTL-DOM Kupası'ndaki ikinci maçında Köln karşısında 5-2 yenilerek, yeni sezon öncesinde kötü sinyaller verdi

Belçika'da hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin ETL-DOM Kupası turnuvasındaki üçüncülük maçında Köln'le karşı karşıya geliyor !..

Karşılaşma çok sıcak bir havada oynanıyor. Buna karşılık gurbetçiler Fenerbahçe'yi yalnız bırakmadı.

Sarı lacivertlilerde yeni transfer Miroslav Stoch ve eşinin doğum yapması nedeniyle kampa geç katılan kaptan Alex de Souza ilk 11'de yer aldı...

İLK YARIYI 3-0 GERİDE KAPATTILAR

Fenerbahçeli futbolcuların oldukça tutuk bir futbol sergilediği maçta Köln ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıda hareketlenen Fenerbahçe ilk golünü buldu ancak 58. dakikada Köln dördüncü golünü attı Köln'ün gollerinin birini Freis, ikisini Türk futbolcu Taner Yalçın attı.

Fenerbahçe'nin son golünü ise yeni transfer Stoch attı ve Köln karşısında 5-2 mağlup oldu.

İkinci yarıda gelen Köln'ün dördüncü golünü yine Freis attı. Köln'ün son golünü yine defansın büyük hatası sonucu Yabe attı Maçta Fenerbahçe özellikle defansta hataların önüne geçemiyor. Gollerdeki yerleşme hataları dikkat çekiyor.

Ancak defansta Bilica ve Bekir'in birbirleri ile anlaşmakta zorlandığı ve hızlı gelen ataklarda ağır kaldıkları gözleniyor İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 50. dakikada Deivid'in ayağından ilk golünü kazandı.

Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe ilk yarıya göre daha canlı ve atak bir futbol oynuyor. Özellikle solda Stoch-Caner ikilisi ve sağda Deivid etkili ataklar geliştiriyor.

Haberin Devamı