Spor 'Fenerbahçe sahada konuşur'

'Fenerbahçe sahada konuşur'

Paylaş
'Fenerbahçe sahada konuşur'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, başkentteki maç öncesi her şeye kulaklarını tıkadıklarını ve futbola konsantre olduklarını kaydetti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenman sırasında gazetecilerle yaptığı sohbette çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü maçında kulaklarını tıkadıklarını ve işlerine baktıklarını ifade eden Alman hoca, “Zaten son karar her zaman sahada veriliyor. Bursaspor başkanı şunu söyledi, Ankaragücü yöneticisi bunu söyledi, yerine sadece işime baktım, bunu yapmamız gerekiyordu.

Hiçbir yanıt da vermedik bunlara genel olarak. En iyi yanıt sahada verilen yanıttır. Ama bu sayede de çok yüksek bir konsantrasyonla oynadık.

Bu şartları avantaja çevirebilmektir önemli olan. Büyük takımlar için önemli olan böyle davranabilmektir” açıklamasını yaptı.

'ATEŞ ALTINDAYIM'

Trabzonspor’a kaybettikten sonra Alman basınında çıkan Fener’deki durumunun belirsiz olduğu yönündeki haberlerle ilgili olarak, Daum şöyle konuştu: “3 yıllık sözleşmem var.

Sözleşmeniz de olsa tabii ki başarı ve yönetimin kararı her zaman sezon sonunda önemlidir. Son dönemlerde ateş altındaydım. Almanya’dan arayıp soruyorlardı.

Türk medyasından duyduk, bir sonraki maçı kazanamazsanız, gönderileceksiniz diye. Ben de böyle bir şey olursa görürsünüz diyerek, çalışmaya devam ettim.

Trabzonspor maçından sonra böyle bir şey olsaydı, herkese teşekkür ederdim. Türkiye ikinci vatanım. Gayet mutluyum burada. Burada çalışmak ekonomik şartların, hepsinin ötesinde benim için bir zevk.”

Daum “4 gün içinde bu kadar farklı iki görüntü bekliyor muydunuz?” sorusuna, “Futbolcularıma da sordum. Teknik adam olarak şaşırdığımı söyledim.

‘4 gün içinde takımın bu iki yüzünü bana anlatabilir misiniz’ dedim. Belki bir oyuncu bir şey söyleyebilirdi, ama sanmıyorum söyleyebileceklerini onlar da bilmiyorlar” karşılığını verdi

2

Haberin Devamı