Spor Fenerbahçe şampiyon!

Fenerbahçe şampiyon!

Paylaş
Fenerbahçe şampiyon!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray Medical Parkı 91-86'lık skorla yendi, seride durumu 3-1 yaptı ve üst üste 6. şampiyonluğunu ilan etti

Fenerbahçe'nin bu galibiyetinde en büyük rolü, mücadeleyi 34 sayı, 4 ribaunt, 4 asist ile tamamlayan Angel Mc Coughtry oynadı. Onu 16 sayı ile Matovic ve 15 sayı ile Horakova takip etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da ise Augustus maçı 31 sayı 5 ribaunt 2 asist ile tamamladı.

FİNAL SERİSİ

Final serisi 0-0’lık eşitlikle başlarken, serinin ilk maçı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanmış ve Fenerbahçe bu karşılaşmayı 77-74 kazanarak önemli bir avantaj elde etmişti.

Serinin ikinci maçı da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanırken, bu kez 84-69’luk skorla gülen taraf Galatasaray Medical Park olmuş ve seriye 1-1’lik eşitliği getirmişti.

İki maç Galatasaray Medical Park’ın sahasında oynandıktan sonra serinin üçüncü maçına bu kez Fenerbahçe evsahipliği yapmış ve Cuma günü oynanan karşılaşmayı da 80-68 kazanarak seriyi 2-1 yapmıştı.

Sarı-lacivertli takım Caferağa Spor Salonu'nda oynanan son maçta da rakibini 91-86'lık skorla yenerek seriyi 3-1'e getirdi ve şampiyonluğunu ilan eden taraf oldu.

Haberin Devamı