Spor 'Fenerbahçe şike yaptıysa bir dakika durmam'

'Fenerbahçe şike yaptıysa bir dakika durmam'

Paylaş
'Fenerbahçe şike yaptıysa bir dakika durmam'

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ülkesinde katıldığı bir radyo programında 'Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanırsam İstanbul'da 1 dakika durmam' dedi

Daha önce verdiği bir röportajda "şike midemi bulandırıyor" diyen Fenebahçe'nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt, Hollanda'da konuk olduğu Radio 1'de yayımlanan spor programında milli takım kaptanlığının kendisinden ve Sneijder'den alınmasından sonra oluşan ortamı değerlendirirken, kendisine sürpriz şekilde F.Bahçe'nin, şike yaptığı için UEFA tarafından cezalandırıldığı hatırlatıldı.

'TAKIMIMIN TEMİZ OLDUĞUNA İNANIYORUM'

Kuyt bunun üzerine, "Takımıma transfer olmadan önce yöneticilerle bu konuyu konuşmuştuk ve onlar bana temiz olduklarını söylemişlerdi. Ben takımımın hala temiz olduğuna inanıyorum" dedi.

'ŞİKE VARSA 1 DAKİKA DURMAM'

Spikerin "Peki ya verilen ceza" deyince Kuyt, "Süreci yakından izliyorum. İnanın bana F.Bahçe'nin şike yaptığına inanırsam bir dakika İstanbul'da durmam. Eğer benden duymak istediğiniz buysa" diye sert çıktı. Kuyt, Feyenoord'a döneceği ile ilgili soruya ise, "Orası benim yuvam. Elbet bir gün döneceğim" dedi.

Haberin Devamı