Spor "Fenerbahçe takılacak"

"Fenerbahçe takılacak"

Paylaş
"Fenerbahçe takılacak"

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman bu yıl şampiyon olmak için kararlı olduklarını vurguladı, “Lig henüz bitmedi, Fenerbahçe takılacak” dedi

Galatasaray karşısında 18 yıllık şanssızlığını bozamayan ve evine bir puanla dönen Bursaspor, liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye kaptırdı. 47 yıllık tarihlerinde bir ilki gerçekleştirerek, bu yıl şampiyon olacaklarını iddia eden Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, “Galatasaray maçında şans bizden yana değildi. Olmayınca olmuyor. Bazen topa vuruyorsunuz, sanki kaleye girmek istemiyor. Ama henüz bitmedi. Kimse inancını kaybetmesin. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.

"FENERBAHÇE KUVVETLİ TAKIMLARI YENEMEYECEK"

Fenerbahçe’ye göre fikstür avantajlarının bulunduğunu, kendi sahalarında Kayserispor ve Beşiktaş’la karşılaşacaklarını ifade eden Ferruh Nayman, “Onların 3 bizim 2 maçımız var. Fenerbahçe, karşılaşacağı kuvvetli, aslan gibi takımları yenemeyecek. Birinde takılacak ve puan kaybedecek. Biz ise kendi sahamızda daha rahat maçlar oynayacağız. Fenerbahçe’nin bir beraberliği halinde şampiyonluğa yürüyeceğiz. Biz ümidimizi yitirmedik” diye konuştu.

Emre KOŞAK / BURSA,(DHA)

Haberin Devamı