Spor Fenerbahçe testten geçti

Fenerbahçe testten geçti

Paylaş
Fenerbahçe testten geçti

Sivasspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular bugün laktat testinden geçti

Samandıra Can Bartu Tesisleri’nin karla kaplı olması nedeniyle testler Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen testler sırasında antrenman sahası görevliler tarafından sürekli temizlendi.

Köln Spor Akademisi’nden gelen görevliler tarafından yapılan laktat testlerinde futbolcular 1 kez 800, 3 kez 1200, 2 kez de 1600 metre koşu yaptı.

FUTBOLCULAR ZORLANDI

Futbolcuların büyük bir bölümü son 1600 metreyi koşamazken, Gökhan Gönül son 1600 metrenin 800’ünü, Özer Hurmacı ile Önder Turacı da 500’ünü koştu.

Yoğun kar yağışı futbolcuların rahat koşmasını engellerken, futbolcular 3 grup halinde testten geçti. Saat 10.00’da başlayan testler, saat 13.00’da sona erdi.

AFFEDİLEN ÖNDER ANTRENMANDA

Fenerbahçe’de yaklaşık 1 ay önce Kazım ile birlikte kadro dışı bırakılan Önder Turacı, uzun bir süreden sonra affedilip bugünkü laktat testine katıldı.

Önder 3. grupta laktat testlerine katıldı ve iyi bir performans ortaya koydu.

SAMANDIRA'DAN DEREAĞZI’NA TAŞINIYORLAR

Samandıra Tesisleri’nin kar altında bulunması nedeniyle sarı-lacivertliler yarın Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde çalışacak.

Fenerbahçeli futbolcular, öğleden sonra tesislerde toplanıp saat 15.00’da da antrenmana çıkacak.

Haberin Devamı