Basketbol Fenerbahçe-Tofaş maçı biletleri tükendi
Paylaş
Fenerbahçe-Tofaş maçı biletleri tükendi

Fenerbahçe Doğuş'un Tofaş ile oynayacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ilk maçının biletleri tükendi. Obradovic'in son maçta taraftar sayısının azlığından şikayet etmesinin ve Ali Koç'un başkan seçilmesinin biletlerin tükenmesinde etkili olduğu düşünülüyor.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş ile Tofaş, Ülker Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkan olarak izleyeceği ilk maçın biletleri tükendi. Biletlerin tükenmesinde Banvit maçının ardından “Kaç milyon taraftarımız var ama bu insanlar nerede? Sorun bende ya da oyuncularda ise çözümü çok basit” diyerek isyan etmesinin ve Ali Koç’un Fenerbahçe başkanı seçilmesinin etkili olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden biletlerin tükendiğini şu ifadelerle duyurdu:

“Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi ilk maçında bu akşam 21:00'de oynayacağı Tofaş maçının tüm biletleri tükenmiştir.

Mücadele için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu kapılarının açılış saati 19:00'dur. Girişlerde yoğunluk kaynaklı sorunlar yaşanmaması adına; taraftarlarımızın belirtilen zaman dilimini dikkate alarak salonumuza gelmeleri önemle rica olunur.

Taraftarlarımıza, göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”