Spor Fenerbahçe 1 – 1 Trabzonspor

Fenerbahçe 1 – 1 Trabzonspor

Paylaş
Fenerbahçe 1 – 1 Trabzonspor

Trabzonspor, 10 maç aranın ardından Fenerbahçe’ye gol atmayı başardı. Kadıköy’deki karşılaşmada 54. dakikada Bero’nun attığı golle, bordo-mavili ekip rakibi karşısında 5 yıl sonra gol atmayı başardı

Kadıköy’de 54. dakikada Bero’nun attığı golle beraberliği yakalayan Trabzonspor, Fenerbahçe filelerine de 10 maç aranın ardından gol atmayı başardı.

Son olarak 5 Mayıs 2012 tarihinde oynanan maçta rakibine 3-1 mağlup olarak Trabzonspor, bu tarihten itibaren oynanan 10 karşılaşmada rakibine karşı gol bulamamış ve 6 mücadelede sahadan mağlubiyetle ayrılıp 4 karşılaşmada golsüz beraberlik almıştı.

Bordo-mavili ekip 5 yıl sonra rakibine karşı ilk kez gol atmayı başardı.


MAÇ SONA ERDİ! İŞTE DETAYLAR

90.DK-
Trabzonspor hücumunda ceza sahası içinde topla buluşan Rodallega şutunu çekmeden önce Volkan Şen kayarak çok kritik bir hamle yaptı.

80.DK- Trabzonspor'da ise Fabion Castillo oyundan çıkıyor. Hugo Rodallega son 10 dakikada görev yapacak.

54.DK- Matus Bero ceza sahasına yakın noktadan uzaktan sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

54.DK- GOL

46.DK- Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

44.DK: Trabzonspor ceza sahasına gönderilen uzun topta Emenike'nin sağ çaprazdan şutu üstten auta gitti.

42.DK: Fenerbahçe ceza sahasına gönderilen topta kaleci Volkan kalesinden çıkarak topu ayağıyla uzaklaştırdı.

33.DK: Bugün sağ bekte görev yapan Hasan Ali oldukça etkili bir performans sergiliyor. Sık sık ileri çıkan Hasan Ali, gol öncesinde de şutu çeken isimdi.

27.DK: Van Persie rakip ceza sahasına girmeye çalışırken Matus Bero tarafından düşürüldü. Fenerbahçe serbest vuruş kazanırken Bero sarı kart gördü.



23.DK: Hasan Ali'nin sağ çaprazdan kaleye gönderdiği topa Onur müdahale etti. Direğe de çarpan top Sow'un önünde kaldı. Sow tek dokunuşla top ağlarla buluşturdu.

23.DK: GOL! ( 1 - 0 ) Sow

21.DK:
Az önce serbest vuruş kullanan Fenerbahçe hemen hemen aynı noktada yine bir faul atışı kazandı. Pereira'nın Lens'i düşürmesine hakem "faul" dedi.



17.DK: Pozisyonda Onur ile karşı karşıya gelen Emenike, Onur'un konuşması üzerine sus anlamına gelen el işareti yapınca hakem Ali Palabıyık, Emenike'ye sarı kart gösterdi.

15.DK: Emenike'nin pozisyonunda kaleci Onur kalesini terk edip kayarak topa müdahale etti. Emenike'nin kramponları Onur'un bacağına gelince tecrübeli kaleci yerde kaldı.

11.DK: Fenerbahçe yarı sahasında Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu kullanan Yusuf'un ceza sahasına gönderdiği topu kaleci Volkan yumruklayarak uzaklaştırdı.

8.DK: Sol kanattan İsmail'İn ceza sahasına yaptığı ortaya yönelen Sow'un Uğur'a yaptığı hareket sonrası hakem faul kararı verdi.

3.DK: Fenerbahçe hücumunda top auta çıktı, kaleci Onur'un kale vuruşuyla oyun devam edecek.

1.DK: Maç başladı


Emenike'den taraftarlara alaycı karşılık


Fenerbahçe'nin ilk 11'i:

Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Lens, Sow, Van Persie, Emenike

Trabzonspor'un ilk 11'i:

Onur, Pereira, Uğur Demirok, Medjani, Mas, Okay, Bero, Olcay, Yusuf Yazıcı, Castillo, N'Doye


FENERBAHÇE’DE EKSİKLER CAN SIKIYOR


Zorlu Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe’de kart cezalısı Alper Potuk’un yanı sıra sakatlıkları süren Fernandao, Fabiano, Uygar Mert Zeybek ve Mehmet Topal takımdaki yerlerini alamayacak. Konuk ekip Trabzonspor’da ise kart cezalısı Onazi ve kadro dışı Mehmet Ekici dışında eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı