Spor Fenerbahçe - Trabzonspor (Maç özeti)

Fenerbahçe - Trabzonspor (Maç özeti)

Paylaş
Fenerbahçe - Trabzonspor (Maç özeti)

Süper Lig'de 2. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor Kadıköy'de karşı karşıya geldi. 4 gole sahne olan mücadele 2 - 2'lik skorla sona erdi

MAÇIN ÖZETİ

90.DK: Maç sona erdi. Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor

83.DK: Penaltı! Fenerbahçe Valbuena'nın vuruşunda golü buluyor. 2 - 2

72.DK:
Sağ kanattan gelişen atakta Nabil Dirar son çizgiye inmeden ortasını yakın çizgiye doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı gerisine doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Alper Potuk gelişine sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

70.DK: Trabzonspor'da Juraj Kucka rakibi ile girdiği hava topu mücadelesi sonrasında burnundan yaralanıyor ve tedavisi için oyun kısa süreli duruyor.

68.DK: Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mathieu Valbuena ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Martin Skrtel kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.



63.DK:Fenerbahçe'de Josef De Souza rakibi Yusuf Yazıcı'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

62.DK: Sarı lacivertlilerde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Roman Neustadter oyundan alınırken yerine Roberto Soldado oyuna dahil oluyor.

56.DK: Olcay'ın golüyle Trabzonspor tekrar önde 1 - 2. Yusuf Yazıcı'nın pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Olcay Şahan sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve top sol üst köşeden filelerle buluşuyor.

50.DK: Fenerbahçe'de Alper Potuk rakibi Olcay Şahan ile topsuz alanda girdiği tartışma sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

46.DK: İkinci yarı başladı. Fenerbahçe'de Van Persie çıkıyor yerine yeni transferi Giuliano giriyor

İlk yarı sona eriyor Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

44.DK:
Fenerbahçe golü Alper'le golü buluyor. 1 - 1

37.DK: Joao Pereira'nın ara pası ile Matus Bero ceza sahasına hareketleniyor ancak hakem Ali Palabıyık'ın kararı ofsayt.

34.DK: Ceza yayının gerisinde topla buluşan Josef De Souza doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top savunmadan geri geliyor.

32.DK: Mehmet Topal'ın havadan uzun pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında Mauricio Isla topla buluşuyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

30.DK: Fenerbahçe gole çok yaklaşıyor. Trabzonspor savunmasının yaptığı pas hatasını değerlendiren Mauricio Isla bekletmeden Mathieu Valbuena'yı görüyor. Fransız yıldız sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur Kıvrak gole izin vermiyor.



27.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mathieu Valbuena yakın direğe doğru ortasını gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

21.DK: Sol çaprazda topla buluşan Mathieu Valbuena rakibini geçerek topu sağ tarafına çekiyor ve vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

19.DK: Burak Yıllmaz oyundan çıkıyor N'Doye oyuna giriyor


Burak Yılmaz: "Sakatlığım ciddi değil"


18.DK: Mathieu Valbuena'nın pası ile sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı ortasını yakın direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Onur Kıvrak çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

16.DK:Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yusuf Yazıcı ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Martin Skrtel bu topu kafa ile karşılıyor.

11.DK: Trabzonspor'da Olcay Şahan rakibi Mathieu Valbuena'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

8.DK: Ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Burak Yılmaz doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sol üst tarafından dışarı gidiyor.



5.DK: Burak Yılmaz'ın golüyle Trabzonspor 1 - 0 önde. Burak Yılmaz'ın bu golü Trabzonspor forması altındaki 61. golü oldu

1.DK: Maç başladı

Fenerbahçe:

Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Alper, Dirar, Valbuena, Van Persie

Trabzonspor:

Onur, Pereira, Durica, Uğur, Mas, Kucka, Okay, Bongonda, Yusuf, Olcay, Burak


Ülker Stadyumu'nda büyük gerilim


Volkan Demirel’e ıslıklı protesto

Haberin Devamı