Spor Fenerbahçe Ülker rahat kazandı

Fenerbahçe Ülker rahat kazandı

Paylaş
Fenerbahçe Ülker rahat kazandı

Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi 7. hafta karşılaşmasında Türk Telekom'u 103-81 yendi ve yedinci maçında altıncı galibiyetini aldı

Beko Basketbol Ligi 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ülker, kendi evinde konuk ettiği Türk Telekom’u 103-81 mağlup etmeyi başardı. Maça karşılıklı sayılar bularak başlayan iki ekipten Fenerbahçe Ülker, ev sahibi olmanın da avantajını kullanarak daha etkili bir oyun sergiledi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, ilk periyotu McCalebb'ın son saniye basketiyle 31-22 öne geçti. İkinci periyotta Fenerbahçe'nin tüm baskısına karşın savunma direncini bırakmayan Türk Telekom, hücumda da etkili olmaya çalıştı. Konuk ekip karşısında 18. dakikada Andersen'in bulduğu sayı ile farkı 13'e (46-33) yükselten Fenerbahçe Ülker, devreyi de 50-39 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta Kaya'nın turnikesi ile 18 sayı farka ulaşan ev sahibi takım, rakibine 71-53 üstünlük kurdu. Ancak bu periyot, Polat Kocaoğlu'nun 3 sayılık basketiyle 71-56 sona erdi. Maç boyunca yüksek serbest atış yüzdesi ile oynayan sarı-lacivertli takım, son periyotta Ömer Onan'ın üst üste bulduğu sayılarla farkı açmaya çalıştı Maçın en hareketli isimlerinden olan Brown ile Pasalic'in sayılarıyla oyunda tutunmayan çalışan Türk Telekom, 37. dakikada farkın 21 sayıya (94-73) kadar çıkmasını önleyemedi.

Haberin Devamı

Kalan sürede aradaki fark kapanmadı ve Fenerbahçe Ülker sahadan 103-81 galip ayrıldı. Türk Telekom adına 44 sayı üreten Pasalic (23) ile Brown'un (21) çabaları, mağlubiyete engel olamadı. Ev sahibi Fenerbahçe Ülker adına Bogdanovic 18 sayı ile galibiyetin mimarlarından oldu.

AA