Spor Fenerbahçe Ülker'den 2 transfer birden

Fenerbahçe Ülker'den 2 transfer birden

Paylaş
Fenerbahçe Ülker'den 2 transfer birden

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague Top 16 öncesinde Uros Tripkovic ve Shelden Willams'a imza attırdı

Fenerbahçe Ülker, Amerikalı oyun kurucu Jr Bremer'ın takımdan ayrılmasından sonra Valladolid'de forma giyen Tripkovic ile anlaşmaya varmıştı, Sarı-Lacivertliler son olarak Elan Chalon'da oynayan Amerikalı uzun Shelden Williams'ı renkerine bağladı.

Haberin Devamı

Uros Tripkovic'i tanıyalım

Partizan altyapısından yetişen Tripkovic, şut yeteneğiyle tanınıyor. 2009 Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Sırbistan Milli Takımı'nın formasını giyen 1.96'lık guard, ikili oyunlardaki başarısıyla da dikkat çekiyor.

Shelden Willams'ı tanıyalım

2006 NBA Draftı’nda beşinci sıradan seçilen Shelden Williams, Sacramento Kings, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, Denver Nuggets, New York Knicks ve New Jersey Nets formaları giydi. 2.06 boyunda olan, power forvet ve pivot mevkilerinde oynayan oyuncu, NBA kariyerinde 4.5 sayı 4.3 ribaund 0.7 blok ortalamarı tutturdu. Williams, en son Elan Chalon takımında forma giyiyordu. Elan Chalon'un Euroleague'den elenmesinin ardından Amerikalı oyuncuyu Fenerbahçe Ülker renklerine bağladı. Williams, bu sezon Euroleague'in 4. haftasında Montepaschi Siena'ya karşı 28 sayı, 13 ribaund ile oynamıştı ve Avrupa kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Fanatik