Spor Fenerbahçe'ye transferde kötü haber!

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber!

Paylaş
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber!

Dick Advocaat’ın kadro dışı bıraktığı iki yıldızın takımdan ayrılmaları önündeki engeller aşılamıyor. Nijeryalı forvet Emenike, Rus kulüplerini maaşı nedeniyle zorluyor. Hollandalı sağ bek Wiel de yüksek bedeli ile taliplilerinin gözünü korkutuyor

Fenerbahçe’de devre arası transfer çalışmaları yoğun geçiyor. Sarı-lacivertlilerde transfer planı kadar takımdan gönderilmesi beklenen Emmanuel Emenike ve Van der Wiel konusunda da çalışmalar sürüyor.

EMENIKE AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR


Dick Advocaat tarafından kadro dışı bırakılan ve takımda istenmeyen iki yıldız için çare aranırken, bazı kulüplerle görüşmeler sürüyor. Özellikle Emenike’nin Çin ya da Arap kulüpleri yerine Avrupa’da kalmak istemesi işleri zora sokuyor. Daha önce Spartak Moskova’da oynadığı için Rus kulüpleriyle irtibata geçen Nijeryalı, Spartak Moskova ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yaptı.

MAAŞI ÇOK YÜKSEK


Son olarak Rubin Kazan ile görüştüğü belirtilen tecrübeli yıldızın sezon sonuna kadar kiralanmasının önündeki en büyük engel yüksek maaşı oldu. 3 kulübün de ortak düşüncesi, Rusya Premier Ligi’nin sadece 3 ay sürecek olması ve maaşının 1.3 milyon euro civarında olacağı için yüksek bulunması. Bunun yanında Emenike’nin satın alma opsiyonun 4 milyon euro olması da problem doğuruyor.

YARISINI FENERBAHÇE KARŞILAYACAK


Rus kulüplerinin de Emenike’yi ilk alternatif olarak görmemesi işleri yokuşa sürüyor. Benzer bir durumda Van der Wiel’de de görülüyor. Portekiz’de Sporting ve İngiltere’de Hull City’nin takip ettiği Hollandalı sağ bekin bedeli ve yüksek maaşı sıkıntı yaratıyor. Son olarak da Sporting Lizbon’un yaptığı girişimlerde de oyuncunun maaşının yarısının Fenerbahçe’den karşılanması bekleniyor.

Yüksek maaş nedeniyle Wiel için somut adımlar istenildiği gibi atılamıyor.

Skorer

Haberin Devamı