Spor Fenerbahçe'ye yıldız yağmuru!

Fenerbahçe'ye yıldız yağmuru!

Paylaş
Fenerbahçe'ye yıldız yağmuru!

Obra ve askerleri, camiaya basketbolda spor tarihimizin en büyük başarısını yaşattı, Sarı- Lacivertliler’i uzun bir aradan sonra sokaklara döktü. Başkan Aziz Yıldırım’ın şimdiki hedefi yeni sezonda hem parkede hem yeşil zeminde zafer. Bunun için kollar zaten sıvanmıştı, operasyon da hızlandı.

Futbolda hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Fenerbahçe, basketbolda ise Euroleague kupasını kaldırarak Türk spor tarihinin en önemli başarılarından birine imza attı. Obra ve askerlerinin zaferi, Sarı-Lacivertlileri uzun bir aradan sonra sokaklara döktü.

Sarı-Lacivertliler’in başkanı Aziz Yıldırım, gelecek sezon hem parkede hem de yeşil zeminde büyük hedeflere göz dikti. Futbolda taraftarı tekrar heyecanlandırmak ve Kadıköy’deki atmosferi geri getirmek için kolları erken sıvayan, Divan Kurulu’nda, “Transferler Mayıs ayında bitecek” sözünü veren Yıldırım’ın bir planı daha ortaya çıktı. Bu kez haber Fransa kaynaklı...

NET İFADELER KULLANDI


Shakhtar’ın kanattaki yıldızı Taison, Arsenal’in kalecisi Ospina, Krasnodar’ın forveti Smolov ve Manchester City’nin sol beki Clichy konusunda önemli mesafe alan Sarı-Lacivertliler’in son gözdesinin Lyon forması giyen 10 numara Valbuena olduğu ortaya çıktı. Fransa’nın en saygın gazetesi L’Equipe haberinde, “Lyon, Valbuena’yı kadrosunda tutmayı düşünmüyor. En büyük talibi de 3 yıllık sözleşme teklif eden Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

10 GOL 8 ASİST


Sözleşmesi 2018 Haziran’da bitecek yıldız futbolcu, bu sezon 43 maçta oynadı, 10 gol atıp 8 asist yaptı. Beşiktaş’a karşı da Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fransız, turun belirleyicilerinden biri olmuştu. Ülkesinde brüt 6 milyon Euro (24 milyon TL) kazanan Valbuena’nın net ücreti ise yaklaşık 3 milyon Euro (12 milyon TL) civarında.

Haberin Devamı