Spor Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izle: Bein Sport şifresiz izle: Kanarya ligden kopmak istemiyor

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izle: Bein Sport şifresiz izle: Kanarya ligden kopmak istemiyor

Paylaş
Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izle: Bein Sport şifresiz izle: Kanarya ligden kopmak istemiyor

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı heyecan dozajı yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip geçen hafta aldığı yenilginin ardından bu hafta mutlak galibiyet almak zorunda... Öte yandan Yeni Malatyaspor ise 3 puan aldığı taktirde maç fazlasıya Tarbzonspor'un önüne geçecek ve puan durumunda 7. sıraya yükselecek.



Fnerbahçe son iki haftada talifisi olmayan puanlar kaybetti ve lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Yeni Malayaspor ise 4 haftadır yenilmezken son iki hafta da karşılaşmalardan zaferle ayrıldı.

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı bugün saat 16.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Müsabaka beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

MUHTEMEL İLK 11'LER

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Doria, Azubuike, Pereira, Aytaç, Rahman, Adem, Boutaib

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, M.Topal, Josef, M.Ekici, Giuliano, Fernandao

FENERBAHÇE'DE İKİ FUTBOLCU YOK


Fenerbahçe'de iki futbolcu sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Vincent Janssen ile İsmail Köybaşı, Malatya deplasmanında oynayamayacak. Kırmızı kart cezaları biten Alper Potuk ile kaleci Volkan Demirel ise teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans vermesi durumunda forma giyebilecek. Öte yandan Fenerbahçe'de, İspanyol santrfor Roberto Soldado sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado, Malatya deplasmanında sarı kart görmesi durumunda 26. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı