Spor Fenerbahçe yeni transferine kavuştu! Jason Thompson İstanbul'da

Fenerbahçe yeni transferine kavuştu! Jason Thompson İstanbul'da

Paylaş
Fenerbahçe yeni transferine kavuştu! Jason Thompson İstanbul'da

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı’nın kadrosuna kattığı Birleşik Amerikalı pivot Jason Thompson, İstanbul’a geldi. Tecrübeli pivotun da içerisinde yer aldığı uçak saat 11.30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi.

Uzun yıllar NBA’de forma giyen Jason Thompson, Fenerbahçe taraftarı önünde oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

"İNANILMAZ KADRO, MÜTHİŞ ANTRENÖR"


Burada Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan oyuncu, “Çok heyecanlıyım. Benim için çok güzel bir yolculuk başladı. İmza attığım günden itibaren Fenerbahçe taraftarlarından o kadar çok güzel destek aldım ki, sonunda onlarla aynı toprakta olduğum için çok mutluyum" dedi.



Sarı-Lacivertli ekibin Euroleague Şampiyonluğu ile ilgili de Amerikalı pivot, “Hepsini uzaktan takip ettim. İnanılmaz bir kadro ve müthiş bir antrenör var. Bu büyük başarı için herkesi tebrik ediyorum. Şu an burayla ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyorum” diye konuştu.



Son olarak taraftarlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden 2.11 cm boyundaki Jason Thompson, "Çok heyecanlı ve mutluyum. Daha buraya gelmeden önce beni kucaklamaları çok güzel.Taraftarların önünde oynamak için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı