Futbol Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike!
Paylaş
Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike!

Kayseri ve Bursa karşısındaki puan kayıplarının ardından Kasımpaşa’ya da diş geçiremeyen Fenerbahçe, zirve yarışından kopmakla kalmadı, Avrupa’yı da tehlikeye attı. Antalya ile fark 2 puana kadar inerken, Trabzonspor da ilk 4’ü kovalıyor.

Fenerbahçe’de kötü gidiş devam ediyor, Sarı-Lacivertliler bir türlü ayağa kalkamıyor... Kayserispor’a 19. haftada 4-1 yenilen Sarı-Lacivertliler, ardından Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Zirve yarışındaki rakipleri puan kaybetmesine rağmen eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyen Kanarya, dün de Kasımpaşa’ya diş geçiremedi.

Kadıköy’de beklentilerin çok altında bir futbol oynayan Fenerbahçe 0-0’a razı olurken, zirve yarışına neredeyse havlu attı. Şampiyonluk Sarı-Lacivertli futbolseverlerin gözünde imkansızlaşmaya başlarken, esas sıkıntı Avrupa’nın da tehlikede olması. Öyle ki ligde 4.’lük koltuğu sallantıda.

TRABZONSPOR KAZANIRSA...

Haftayı galibiyetle kapatan 5. Antalyaspor, Fenerbahçe’nin sadece 2 puan gerisinde. İkinci yarıda 4’te 4 yaparak müthiş bir seri yakalayan Trabzonspor ise bugün kazanması halinde Kanarya ile farkı 4 puana kadar indirecek ve ciddi bir tehdit haline gelecek. Kısacası ligde ilk 4 potasında sezonu bitirip Avrupa biletini almak için Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanması gerekiyor.

Haberin Devamı