Spor Fenerbahçe, Zeljko Obradovic ile 3 yıllık anlaşma imzaladı

Fenerbahçe, Zeljko Obradovic ile 3 yıllık anlaşma imzaladı

Paylaş
Fenerbahçe, Zeljko Obradovic ile 3 yıllık anlaşma imzaladı

Fenerbahçe, basketbol takımı koçu Zeljko Obradovic için imza töreni düzenledi. Toplantıda başkan Aziz Yıldırım da açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe, 3 yıl için daha anlaştığı basketbol takımı koçu Zeljko Obradovic için imza töreni düzenledi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Obradovic'i anlatmaya gerek yok. Bütün dünya Obradovic'in başarısını biliyor. Karakterli, kişilikli bu kişiliğini de sahaya yansıtan birisidir. Basketbolda tarih olan bir insanın Fenerbahçe'de 7 sene kalması için bir sözleşme imzalıyoruz. 3 yıllık sözleşmeyi 5 dakikada oturup çözdük. İmzaları attık. Burada kamuoyuna duyuruyoruz" dedi.


"GÖNLÜMDEN GEÇEN MİLLİ TAKIMIN DA BAŞINA GEÇMESİ"


Fenerbahçe - Real Madrid maçının 201 ülkede canlı yayınladığını ifade eden Yıldırım, "Bunların manevi değeri çok fazla sayın koçumuza teşekkür ediyorum. İnşallah daha da büyüyeceğiz. 2 senedir Final Four oynuyoruz. Geçen sene finale kaldık. İnşallah kupayı bu sene İstanbul'da kaldıracağız. İnşallah Obradovic uzun yıllar burada devam eder. Benim gönlümden geçen milli takımın da başına geçmesi. Türk basketboluna katkı sağlaması. Gönül ister ki Milli Takım'ı da çalıştırır ama o Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Yuvanda kaldığı için teşekkürler Obradovic. Thank you Obro" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı