Spor Fenerbahçe'de 5 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Fenerbahçe'de 5 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Paylaş
Fenerbahçe'de 5 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda şampiyonluğu son maçta Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de, 5 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor

Sarı-lacivertlilerde Ali Bilgin, Deniz Barış ve Vederson’un yanı sıra genç oyuncular Gökay Iravul ve kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran’ın sözleşmeleri 31 Mayıs 2010’da bitiyor.

Sözleşmesi sona eren futbolculardan Vederson ile Trabzonspor’un ilgilendiği öğrenilirken, genelde yedek bekleyen Deniz ve Ali’nin de takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

GÜİZA’NIN SÖZLEŞMESİ 2012’YE KADAR SÜRÜYOR


Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından, taraftarların en çok tepki gösterdiği oyuncu Daniel Güiza’nın sözleşmesi 2012 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçe ile 2008 yılında 4 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol golcünün durumuyla ilgili yönetimin bir değerlendirme yapması bekleniyor.

SEMİH’İN DURUMU

Fenerbahçe Kulübü’nün sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak tek taraflı olarak uzattığı Semih Şentürk’ün sözleşmesi, Futbol Federasyonu’nun kayıtlarına göre 2011’de sona erecek.

Fenerbahçe Kulübü, sezon devam ederken, opsiyonu kullanarak tek taraflı olarak Semih’in sözleşmesini uzatmış, ancak Semih de kulübün kendisine hiçbir bildirimde bulunmaksızın sözleşmesini uzattığını, kendisi de herhangi bir hak kaybına uğramamak için, hukuken yapmak zorunda olduğu başvuruyu federasyona yaptığını açıklamıştı.

BİLİCA, CRİSTİAN, DEİVİD’İN DURUMU MERAK EDİLİYOR

Sarı-lacivertlilerde sözleşmeleri devam eden Bilica, Deivid de Souza, Cristian Baroni’nin durumları da merak ediliyor.
Sözleşmesi 2012’de sona eren Bilica, sezon içinde önemli maçlarda yaptığı hatalarla tepki görürken, yeni sezonda yönetimin bu oyuncuyla devam etmeyeceği yönünde spekülasyonlar yapılmıştı.

Takıma sezon başında transfer edilen ve 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cristian Baroni’nin de performansı sezon içinde tartışıldı.

Bu sezon genelde yedek kalan ve sözleşmesi 2012’de sona eren Deivid de Souza’nın ise sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddia ediliyor.

Fransa’nın Toulouse takımına kiralanan ve sözleşmesi 2011 yılında sona erecek Kazım Kazım’ın durumuyla ilgili de yönetim önümüzdeki günlerde karar verecek.

AA

Haberin Devamı