Spor Fenerbahçe'de 5 isim takımdan ayrı çalıştı

Fenerbahçe'de 5 isim takımdan ayrı çalıştı

Paylaş
Fenerbahçe'de 5 isim takımdan ayrı çalıştı

Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe, 25 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Keyifli oldukları gözlenen futbolcular, idmandan önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Bursa’dan gelen Hamamlı İlköğretim Okulu’nun öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

5 eksikle çalıştı

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Bruno Alves ve Serdar Kesimal takımdan ayrı idman yaptı. Bu oyunculardan Mehmet ve Alves’in yarın yapılacak antrenmanda takımla çalışmasının beklendiği, Kuyt’ın da büyük ihtimalle Eskişehirspor maçına yetişeceği belirtildi.

Volkan iğneyle oynadı


Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel’in, Bursaspor maçında, iğne tedavisinin ardından ağrılarının etkilerini azaltacak özel korseyle sahaya çıktığı öğrenildi.

Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor maçında kaburgasında iki yerde çatlak tespit edilen ve oyuna devam edemeyen Volkan’ın Bursaspor maçına özel iğne tedavisiyle oynadığı belirtildi. Volkan’ın Bursaspor maçında olduğu gibi antrenmanlara da korseyle çıktığı kaydedildi.

Haberin Devamı