Spor Fenerbahçe'de başkan seçiliyor

Fenerbahçe'de başkan seçiliyor

Paylaş
Fenerbahçe'de başkan seçiliyor

Fenerbahçe Kulübü'nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı

Fenerbahçe Kulübü'nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen genel kurulun ikinci gününde, başkan ve yönetim kurullarının seçimi oy verme işlemi yapılıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede başkan seçiliyor

Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar’ın başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00’ye kadar 23 sandıkta oy kullanacak.

Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük’ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer12910","12910","201311","12910-77502.jpg");

Kongreden önce çıkan notlar;

*Eski başkan Ali Şen ve Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan oğlu Metin Şen de alana gelerek oylarını kullandılar. İkili daha sonra basın mensuplarına poz verdi. Mehmet Ali Aydınlar oyunu 11.05'te kullandı.

*Adaylardan Aziz Yıldırım saat 10.30 sularında kongre alanına geldi. Kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'a yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Yıldırım oyunu öğleden sonra kullandı.

Haberin Devamı