Spor Fenerbahçe'de bilet dampingi

Fenerbahçe'de bilet dampingi

Paylaş
Fenerbahçe'de bilet dampingi

Fenerbahçe Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kale arkası tribünlerden sonra Fenerium alt tribününün bazı bloklarında da indirime gitti

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 9 Şubat Salı günü satışına başlanan 26. haftadaki Gaziantepspor mücadelesi için Fenerium alt G bloğun 132, B-F bloklarının 165 lira ve C-E bloklarının da 195 liradan satılmaya başlandığı bildirildi.

Kulüp, daha önce yaptığı açıklamada, bu tribün blokları için biletlerin sırasıyla 165, 215 ve 255 liradan satıldığını duyurmuştu.

Sarı-lacivertli ekibin Turkcell Süper Lig’in 28. haftasında 4 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda Kayserispor ile yapacağı maçın biletlerinin satışı, kongre üyeleri ve taraftar kart sahiplerine olmak üzere bugün başladı.

18 Mart Perşembe günü genel satışa açılacak biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle: Kale arkaları: 22 lira Fenerium üst H-I bloklar: 66 lira Fenerium üst C-D-F-G bloklar: 88 lira Fenerium alt G blok: 132 lira Fenerium alt B-F bloklar: 165 lira Fenerium alt C-E bloklar: 195 lira Fenerium alt D blok: 265 lira

KUPA BİLETLERİ DE SATIŞTA

Sarı-lacivertli ekibin, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 24 Mart Çarşamba günü Manisaspor ile yapacağı mücadelenin biletleri de bugünden itibaren satışa çıktı.

Biletler, 14 Mart Pazar gününe kadar kongre üyeleri ve taraftar kart sahiplerine satılıp, 15 Mart Pazartesi gününden itibaren de genel satışa açılacak.

Kale arkaları: 22 lira
Fenerium üst H-I bloklar: 50 lira
Fenerium üst C-D-F-G bloklar: 70 lira
Fenerium alt G blok: 110 lira
Fenerium alt B-F bloklar: 155 lira
Fenerium alt C-E bloklar: 175 lira
Fenerium alt D blok: 215 lira

2

Haberin Devamı