Spor Fenerbahçe'de forvetlere gol kaçırma cezası!

Fenerbahçe'de forvetlere gol kaçırma cezası!

Paylaş
Fenerbahçe'de forvetlere gol kaçırma cezası!

Ligde liderliğe mal olan Trabzonspor maçında girilen 10 gol pozisyonuna rağmen gol atılamaması, Sarı Lacivertli teknik heyeti harekete geçirdi. Emenike, Sow, Webo ve Kuyt artık fazla antrenman yapacak

Fenerbahçe'de golcülere fazla mesai başlıyor... Teknik direktör İsmail Kartal, takımın 4 golcüsü Emmanuel Emenike, Pierre Webo, Moussa Sow ve Dirk Kuyt için antrenmanlardan sonra özel çalışma başlattı. Bu çalışmalarda zamanlama, reaksiyon, patlayıcı güç ve gol vuruşları üzerine uygulamalar yapılacak. İsmail Kartal takımın performansının iyi olmasına rağmen Trabzonspor maçında kaçırılan 10 gol fırsatından sonra golcülerin ekstra çalışmasına karar verirken, çalışmalarda takımın kalecileri de özel destek verecek.

ÖZEL DERS VERECEKLER

Geçtiğimiz sezon Sow ve Webo gol sıkıntısı çektiklerinde kaleci antrenörü Murat Öztürk’ün kendileri için hazırladığı özel programı uygulamış ve ikili gol sıkıntısını bu şekilde aşmıştı. Bu haftadan itibaren yapılan çalışmalarda da Murat Öztürk ve takımın kalecileri golcülere deyim yerindeyse “özel ders” verecekler. Bu derste kalecilerin zaafları ve gol vuruşlarının nerelere yapılması gerektiği golcülere tek tek anlatılacak.

MEIRELES iÇiN DE YAPTILAR

Kaleci antrenörü Murat Öztürk geçtiğimiz ay içerisinde Raul Meireles için de özel bir çalışma gerçekleştirmişti. Bu çalışmada Portekizli yıldızın geçmişte attığı goller ve hücumda etkinliğinin bulunduğu videolar hazırlanmış ve bu videolar oyuncuya gösterilerek hücumda daha etkin olması istenmişti. Ancak Meireles yaşadığı sakatlık nedeniyle bunları sahada uygulama olanağı bulamadı. Sarı lacivertlilerin golcüleri de yapacakları çalışmalarda yaşanan sıkıntıyı birlikte aşmak için çözümler üretecek.

Hürriyet

Haberin Devamı