Spor 'Fenerbahçe'de hata üstüne hata yaptı

'Fenerbahçe'de hata üstüne hata yaptı

Paylaş
'Fenerbahçe'de hata üstüne hata yaptı

“Ayın Başarılıları” yarışmasının jüri toplantısına konuk olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yine Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Christoph Daum'a takıldı

Medyaya daha önce yaptığı açıklamalarda sık sık eleştirdiği Alman teknik adamla, takımının Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiği lig maçından önce sıcak görüntüler sergileyen Vural, “Fenerbahçe'de hata üstüne hata yaptı.

Ancak yönetim kendisiyle ilgili çıkıp birşey söylemedi, harekette bulunmadı. Daum'un yerinde bir Türk antrenör çalışsaydı bunun tam tersinin olacağını düşünüyorum. Bizim ülkemizde yabancılara koruma var” dedi.

3 TAKIMDAN BİRİNİN BAŞINDA OLSAM RAKİP ORTA SAHAYI GEÇERSE ŞEREFSİZİM


Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bugün, Beşiktaş'ın da geçmişte çoğunlukla yabancı teknik adam tercih ettiğini vurgulayan Vural, “Bu üç takımdan birinin başında ben olsam, rakip takım orta sahayı geçerse şerefsizim” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, yerli teknik direktöre olduğu kadar, yerli futbolcuya da güvenilmesi gerektiğini hatırlatarak, “Geleceğimizi düşünmek istiyorsak yerliye daha çok yönelmeliyiz. Bugün milli takımı teslim edecek Türk antrenör bulamadık. Hiddink'e destek olmayalım demiyorum. Ama onun yerine yerli teknik direktör olsaydı, daha iyi olurdu” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Oğuzhan BOYSAN / İZMİR,(DHA)