Spor Fenerbahçe'de ilk hedef Diarra

Fenerbahçe'de ilk hedef Diarra

Paylaş
Fenerbahçe'de ilk hedef Diarra

Ön libero problemini çözmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Real Madrid'den ayrılacağını söyleyen Lassana Diarra'nın menajeri ile temasa geçti

Yeni sezonda az ama öz transfer politikasıyla hareket edecek olan sarı-lacivertliler, ilk olarak takımın kronikleşen sorunu olan ön libero problemine kalıcı bir çözüm bulmak istiyor.

KOCAMAN ONAYI VERDİ

Teknik direktör Aykut Kocamanl'la görüşerek çalışmalara start veren Fenerbahçe yönetiminin ilk hedefinin Lassana Diarra olduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Real Madrid ve Fransa Milli Takımı'nın orta sahasında forma giyen 26 yaşındaki futbolcuyla temasa geçtiği belirlendi.

İKİ DÜNYA YILDIZI ALACAĞIZ!

Yönetimin, Lassana Diarra'nın Türkiye'deki menajerlik haklarını elinde bulunduran Aytekin Erayabakan'la bir ön görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına, "Alex, Niang, Lugano, Dia, Andre Santos ve Yobo dünya çapında çok önemli futbolcular. Önümüzdeki sezon eksik bölgelere 2 tane üst yıldız alarak gücümüze güç katacağız" ifadesini kullandığı öğrenildi.

iSTiKRAR ABİDESİ

Lassana Diarra bu sezon Real Madrid formasıyla 6 Şampiyonlar Ligi, 21 La Liga ve 3 Kral Kupası olmak üzere toplam 30 maça çıktı.

Kariyerinde le Havre, Chelsea, Arsenal, Portsmouth ve Real madrid formalarını giyen Lassana Diarra, tam 204 maçta forma giydi. 4 gol attı, 7 asist yaptı.

Fransa Milli Takımı'nın değişmez isimlerinden biri olan Lassana Diarra, Horozlar'ın formasını 28 kez giydi. 26 yaşındaki yıldız, U-21'de de 9 kez görev yaptı.

HiÇ KIRMIZI KART GÖRMEDi

Sert ve mücadeleci futboluyla tanınan Diarra'nın en fazla dikkat çeken istatistiği kariyerindeki 204 maçta hiç kırmızı kart görmemesi.

Haberin Devamı