Spor Fenerbahçe'de Kasımpaşa hazırlığı

Fenerbahçe'de Kasımpaşa hazırlığı

Paylaş
Fenerbahçe'de Kasımpaşa hazırlığı

Turkcell Süper Lig'de 25 Nisan Pazar günü Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe, çalışmalarını sürdürdü

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşunun ardından bir süre kondisyon çalışması yaparken, son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç oynadılar.

GÖKHAN GÖNÜL VE SELÇUK TAKIMLA ÇALIŞTI

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle dünkü antrenmanda yer alamayan isimlerden Gökhan Gönül ile Selçuk, bugünkü çalışmanın tamamına katılırken, rehabilitasyon çalışmaları süren Uğur ise antrenmanda yine bulunmadı.

Bu arada, çift kale maç sırasında sırtında ağrı hisseden Gökhan Ünal, çalışmayı yarım bıraktı ve tesislerde tedavi oldu.

BİLİCA’NIN YERİNE BEKİR OYNAYACAK

Teknik direktör Daum, taktik çalışmalarında sarı kart cezalısı Bilica’nın yerine Bekir’e şans verdi. Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Diğer yandan, antrenman sonunda Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, küçük oğlu Cristian’ı sahaya çıkararak bir süre oynadı.

BAŞKAN YILDIRIM ÇALIŞMAYI İZLEDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın çalışmasını saha kenarından takip etti. İdmanın ilk dakikalarında, yöneticiler Ömer Temelli ve Semih Özsoy’la birlikte saha kenarına gelen ve çalışmayı buradan izleyen Aziz Yıldırım, uzun süre takımı takip etti.

Daha sonra sportif direktör Aykut Kocaman ile yönetim kurulu üyesi Murat Özaydınlı da antrenmanı izleyenler arasına katıldı.

2

Haberin Devamı