Spor Fenerbahçe'de 'Kocaman' imza

Fenerbahçe'de 'Kocaman' imza

Paylaş
Fenerbahçe'de 'Kocaman' imza

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı

Aykut Kocaman'la birlikte törene katılan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ilk olarak söz alarak yönetim kurulu olarak ona Aykut Kocama'na yetki verdiklerini belirterek, "Bütün sorumluluk kendisinindir.

3 yıl sonra olmasını beklediğimiz olayın şimdi gerçekleşmesi beni mutlu etti. Sayın Kocaman'ın Fenerbahçe tarihindeki yerini ve taraftarın kalbindeki yerini biliyoruz.

YILDIRIM: TARAFTAR DA ONU İSTİYOR

Taraftarın da onu istediğini biliyoruz. Sadece yerli teknik adam olarak Mustafa Denizli ile şampiyon olduk. Yerli teknik adamlara görev verme zamanı geldi.

Kocaman ile bu dönem başlayacak. Geçen sezon da beraber çalıştık. Güvencimiz sonsuzdur. Aykut'la birlikte yeni bir çığır açılacak bir değişim yaşanacaktır. Kendisi de buna layıktır. Milli takımlar anlamında da Aykut'un kişiliğine hepimizin ihtiyacı vardır" dedi.

KOCAMAN: UMARIM OLUMLU SONUÇLAR ALIRIZ

Yıldırım'ın ardından konuşan Aykut Kocaman ise "Beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu idrak edecek durumdayım. Umarım olumlu sonuçlar alırız. Gözü kara bir insanım.

Ancak en korkutuğum şeylerden biri bu kadar yüksek güvene karşı mahcup olma kaygısı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aykut Kocaman sözleşmeyi imzalarken, imzanın ardından tüm yönetim kurulu Aykut'la birlikte podyuma çıktı.

HAKAN TARHAN/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı