Spor Fenerbahçe'de Lille hazırlıkları

Fenerbahçe'de Lille hazırlıkları

Paylaş
Fenerbahçe'de Lille hazırlıkları

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Lille ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Christoph Daum, oyuncularıyla sahada yaptığı toplantıda, "Hepimiz üzgünüz.Ama hep birlikte ayağa kalkacağız. Bugün yenileme idmanı yapmayacağız. Moral bozukluğunun en iyi ilacı topla çalışmadır" ifadelerini kullandı.

Genellikte maç ertesi günü yapılan antrenmanlarda takımı yardımcılarına bırakan Daum, bugünkü çalışmayı antrenörler Ayhan Tumani, İrfan Saraloğlu, Roland Koch ve kaleci antrenörü Gherke birlikte tam kadro takip etti.

ÖZER VE 3 BREZİLYALI KATILMADI

Antrenmana Bursaspor maçında omzu çıkan Özer'in yanı sıra dünkü maçta forma giyen ve hafif sakatlıkları bulunan Cristian, Santos ve Vederson katılmadı. Bu 3 futbolcunun tesislerde yenileme idmanı yaptığı bildirildi. Maç sonrası hastanede ilk müdahalesi yapılan omzunda doku zedelenmesi olduğu ve Lille maçında forma giymeyeceği belirtildi.

DEIVID TAKIMLA, LUGANO BİREYSEL ANTRENÖR EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Deivid, bugünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Çalışmanın tamamında yer alan Deivid, dar alanda yapılan çift kale maçta sergilediği performansla Alman teknik adama hazırım mesajı verdi.

Lille maçında yetiştirilmeye çalışılan Lugano ise takımdan ayrı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde düz koşu yaptıktan sonra tesislere girdi.

SEMİH'DEN GÜİZA'YA DESTEK

Öte yandan Lille maçının ardından Bursaspor maçında da kaçırdığı pozisyonlarla taraftarların büyük tepkisini çeken Güiza'ya antrenman sırasında Semih destek verdi. Semih, koşu sırasında İspanyol golcünün yanına giderek, onunla sohbet etti.

Uğur Demirkırdı/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı