Spor Fenerbahçe'de Mehmet Topal seferi

Fenerbahçe'de Mehmet Topal seferi

Paylaş
Fenerbahçe'de Mehmet Topal seferi

Fenerbahçe'nin, Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın peşinde olduğu öğrenildi

İtalyan ekibi Udinese ile gizlice temasa geçerek Gökhan İnler'i isteyen, ancak yıldız oyuncunun 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli yüzünden geri adım atmak zorunda kalan sarı-lacivertli yönetimin, yeni hedefini Mehmet Topal olarak belirlediği ifade edildi.

Emre Belözoğlu'nun yanına en az onun kalitesinde bir yerli arayan Fenerbahçe'nin, 25 yaşındaki milli futbolcu için kolları sıvadığı kaydedildi.

Mehmet Topal'ı özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği vurgulandı. Topal için Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da onayını alan Başkan Yıldırım'ın, transfer görüşmelerine başlanması konusunda yönetici arkadaşlarıyla konuştuğu belirtildi.

VALENCIA ÇOK MEMNUN

Sarı-lacivertli idarecilerin, Valencia kulübüne resmi teklifte bulunmak üzere hafta başında İspanya'ya çıkarma yapacakları bildirildi. Ancak Fenerbahçe'nin, Mehmet Topal'ı renklerine bağlaması kolay görünmüyor.

İspanyol ekibinin önceki sezon 5.5 milyon
Euro bonservis bedeli ödeyerek, Galatasaray'dan transfer ettiği başarılı futbolcuyu kadrosunda tutmaya kararlı olduğu belirtildi.

Yıldız oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, Valencia'nın, bonservisi 7.5 milyon
Euro'ya yükselen Mehmet Topal'dan çok memnun olduğunu söyledi. Altıparmak, Topal'ın satış listesindeki oyuncular arasında yer almadığını da dile getirdi.

Haberin Devamı