Spor Fenerbahçe'de moraller bozuk

Fenerbahçe'de moraller bozuk

Paylaş
Fenerbahçe'de moraller bozuk

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Lille'e elenen Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına moralsiz başladı

Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde yapılan yenileme antrenmanında, dünkü maçta ilk 11’de oynayan futbolcular, yarım saat sahada koşu yapıp, tesislere gitti.

Antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcuların üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

DAUM, ÇALIŞMAYI SARALOĞLU’NA BIRAKTI

Bursaspor maçından sonra yapılan yenileme çalışmasında oyuncularına dar alanda çift kale maç yaptıran ve çalışmayı yardımcılarıyla birlikte izleyen Daum, bugün yapılan çalışmayı antrenör İrfan Saraloğlu’na bıraktı.

Alman teknik adam, futbolcular koşu yaparken, antrenörler Roland Koch ve Ayhan Tumani ile birlikte sahada yürüyerek, sohbet etti. Antrenmanda teknik heyetin de moralsiz olduğu gözlendi.

Dünkü maçta ilk 11’de forma giymeyen futbolcular antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde yarı sahada çift kale maç yaptı. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

VOLKAN DEMİREL İSHAL OLDU

Fenerbahçe’de antrenmana çıkmayan Volkan Demirel’in ishal olduğu bildirildi. Dünkü maçın ardından hafif sakatlıkları olan Güiza, Cristian ve Gökhan Gönül’ün ise tesiste tedavi olup, masaj yaptırdıkları kaydedildi. Tedavileri süren Ali, Uğur, Mehmet Topuz ve Özer de antrenmana katılmadı.

LUGANO TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Salonda çalışan Lugano ise daha sonra sahaya çıkarak, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte çalıştı. Daum’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Lugano’yu riske etmeyeceği, savunmada Lille maçındaki gibi Bekir-Bilica ikilisine yer vereceği öğrenildi.

2

Haberin Devamı