Spor Fenerbahçe'de neşeli antrenman

Fenerbahçe'de neşeli antrenman

Paylaş
Fenerbahçe'de neşeli antrenman

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti

Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 10.00'da başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü. Antrenman öncesi Roland Koch, izinli olduğu için 2 gündür antrenmanlara katılamayan, ancak bugünkü çalışmada yer alan Diego Lugona'ya bir hediye verdi.

Ancak hediyenin veriliş biçimi tüm takımı kahkahaya boğdu. Lugano'ya seslenen Koch, "Trabzonspor maçında gol yemediğimiz takdirde sana bir hediye alacağımı söylemiştim. Şimdi sana bu hediyeyi vermek istiyorum" dedi ve görevlilerden hediyeyi getirmelerini istedi.

Bunun üzerine çok büyük bir kutu sahaya getirildi. Ancak kutuyu açan Lugano, daha küçük bir başka kutuyla karşılaştı. Bu kutuyu da açan Lugano, bu kez daha küçük bir kutuyla karşılaştı. Lugano, ancak 5 kutu açtıktan sonra hediyesine ulaşabildi. En sondaki küçük kutudan ise bir notebook çıktı.

Koşu ile başlayan antrenman, iki takım halinde dar alanda pozisyon alma çalışması ile devam etti. Dar alanda 2'şerli ve 3'erli gruplar halinde yapılan çift kale maçlardan sonra yeniden pozisyon alma çalışması yapan oyuncular geniş alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı noktaladı.

Güiza, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde ayrı bir programla çalıştı. Kaleciler ise Murat Öztürk ve Holger Gehrke ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdikten sonra, çift kale maç sırasında dönüşümlü olarak kaleleri korudu. Günün ikinci antrenmanına saat 15.30'da başlayacak.

Hakan TARHAN/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı