Spor Fenerbahçe'de neşeli antrenman...

Fenerbahçe'de neşeli antrenman...

Paylaş
Fenerbahçe'de neşeli antrenman...

Turkcell Süper Lig'de derbi maçta Beşiktaş'ı 1-0 yenerek, şampiyonluk yarışında zirveyi takibini sürdüren Fenerbahçe, ligde gelecek hafta Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı

Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen 1,5 saatlik çalışmada, derbi maçta forma giyen futbolcular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer futbolcular çift kale maç oynadı.

Antrenör Roland Koch’un getirdiği oyuncak kanarya, çalışma öncesi teknik heyetin toplantısında futbolcuları neşelendirdi. Futbolcular pille çalışan oyuncak kanaryayı oynarken alkışladı. Antrenör Koch oyuncak kanaryayı dinler gibi yaparken, Vederson kuş sesi taklidi yaptı ve Koch maçın adamları seçilen Alex, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül isimleri açıklandı.

"YEDEK KULÜBESİNİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, antrenman öncesi toplantıda futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada, Beşiktaş karşısında yedek kulübesinin sahaya verdiği desteğin çok önemli olduğunu ifade etti.

Kazanılan 3 puan için takımını kutlayan Alman çalıştırıcının, konuşmasında şunları söylediği bildirildi: "Bu maçta özellikle yedek kulübesinin desteği çok önemliydi. Sahada oynayan arkadaşlarını hiç durmadan desteklediler. Bekir, her an maça girebilecek şekilde hazırdı. Semih, Gökhan Ünal, Deivid, Deniz...hepsine en az ilk 11’dekiler kadar teşekkür ediyorum.

İlk yarıda çok iyiydik. İyi futbol oynadık ve bir gol attık. 2 ve 3 de olabilirdi. Ancak ikinci yarıda bu üstünlüğümüzü kaybettik. Önemli olan bu zor maçı, derbiyi kazanmayı bildik. Alex ve Volkan Demirel bireysel kalitelerini gösterdi. Ama beni en çok mutlu eden şey Gökhan Gönül’ün performansıydı. Sakat olmasına rağmen çıktı iyi oynadı. İnanıyorum ki bunu hanginiz olsa yapardınız."

ALEX VE EMRE İLE TOPLANTI

Teknik direktör Daum, antrenman sonunda takım kaptanı Alex ve Emre ile tesislerdeki ofisinde toplantı yaptı. Antrenör Roland Koch, basın mensupları ile sohbet toplantısı yapan Daum’a, iki futbolcunun ofisinde beklediğini bildirince, Alman çalıştırıcı, toplantıyı bitirip tesislere gitti.

Bu arada, Alex, Emre ve Gökhan Gönül dinlenme çalışmalarını tamamladıktan sonra, Fenerbahçe Televizyonu’nun antrenman çekimi yaptığı kuleye çıkarak sportif direktör Aykut Kocaman ile birlikte idmanı izledi.

CRISTIAN ANTRENMANA KATILDI

Sakatlığının tedavisinin ardından bir süredir rehabilitasyon çalışmaları yapan Cristian, bugün takımla çalışmalara başladı.
Brezilyalı futbolcu, antrenmanın tamamında takım çalışmalarında yer aldı.

YARIN İZİN YAPACAKLAR

Yarını izinli geçirecek Fenerbahçeli futbolcular, çalışmalarını 21 Nisan Çarşamba günü çift antrenmanla sürdürecek. Çarşamba günü ilk çalışmasını saat 11.00’de yapacak sarı-lacivertliler, günün ikinci antrenmanını saat 15.30’da gerçekleştirecek.

AA

Haberin Devamı