Spor Fenerbahçe'de Niang şoku

Fenerbahçe'de Niang şoku

Paylaş
Fenerbahçe'de Niang şoku

Emenike'yi transfer ederek Mamadou Niang'la birlikte forvette öldürücü bir ikili oluşturan sarı-lacivertli ekip, Niang'dan gelen haberle sarsıldı

Senegalli yıldız Niang, Facebook sayfasından "Fenerbahçe'den ayrılabilirim" mesajı geçti. Bu şok sözler, Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'nde "Son dakika" olarak yer buldu. Hatta gazete, Niang'ın Mısır'ın Al Ahly takımı ile anlaştığını duyurdu. Mısır'ın en büyük gazetesi Ahram da bu transfer haberini internet sayfasından İngilizce ve Arapça yayımladı. Mısır takımının taraftarları, Niang'ın Facebook sayfasına hücum ederek sayfaya, "Al Ahly'ye hoş geldin Niang" mesajları yağdırdı.

Haberin Devamı

Daha bu bomba gelişmenin etkisi geçmeden, Afrik Foot adlı haber sitesi, Fenerbahçe'nin geçen sezonu Real Madrid'de kiralık geçiren Togolu golcü Emmanuel Adebayor'u transfer etmeye çalıştığını iddia etti.

Haberde, Manchester City'nin geri istemediği, Real Madrid'in ise kadrosunda tutmayı düşünmediği Adebayor için Blackburn'ün de devreye girdiği bildirilirken, "Adebayor için Fenerbahçe daha şanslı" ifadeleri kullanıldı. Manchester City kulübü, 2014 yılına kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki Adebayor'u 2009'da 30 milyon euro'ya Arsenal'den transfer etmişti. 1.91'lik oyuncunun transfer piyasasındaki şu anki değeri 15 milyon euro civarında.