Spor Fenerbahçe'de o isimlerin biletleri kesildi!

Fenerbahçe'de o isimlerin biletleri kesildi!

Paylaş
Fenerbahçe'de o isimlerin biletleri kesildi!

Formasını çıkarıp sahayı terk eden Emenike ve kulübü federasyona şikayet eden Diego gelecek sezon Fener'de olmayacak. Başkan Aziz Yıldırım, “Hiçbir kuvvet onları takımda tutamaz” dedi

Posta/ÖZEL Faik Gürses haberi

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin sorunlu iki yıldızı Emenike ve Diego ile yollar ayrılıyor. Başkan Aziz Yıldırım, bu futbolcuları gelecek sezon kesinlikle kadroda görmek istemiyor.

Emenike biletinin kesilmesine; Beşiktaş derbisindeki tepkisi neden oldu. Taraftara kızan Nijeryalı futbolcu formasını çıkarıp, sahayı terk etmişti. Teknik direktör İsmail Kartal’ın çabasıyla maça dönen Emenike için o an karar verildi... Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Hiçbir kuvvet Emenike’yi bu takımda tutamaz” dediği öğrenildi.

Emenike’nin menajeri kulübe çağırıldı. Başkan Yıldırım’ın, bizzat görüştüğü menajere, “Emenike’yi nereye götüreceksen götür. Bonservis bedeli de 10 milyon euro!” ifadesini kullandı. Bu gelişmenin ardından Emenike’ye kulüp aranmaya başlandı.

Haberin Devamı

Diego Ribas’ın ayrılık süreci ise Fenerbahçe’yi, Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etmesiyle başladı. 2 ayda yaklaşık 700 bin euroluk alacağı biriken Diego bu parayı tahsil edebilmek için federasyona başvurdu. Başkan Aziz Yıldırım yine çıldırdı! Diego’nun tüm alacaklarının ödenmesini sağlarken, yıldız futbolcunun da menajerini kulübe çağırdı. Yıldırım’ın, Diego’nun menajerine, “Sıkıntılı dönemimizde bizi şikayet eden futbolcunun burada işi yok. Gelecek sezon Diego da takımda olmayacak. Gelecek teklifleri değerlendir” dedi.

Art arda yaşanan olaylar teknik direktör İsmail Kartal’ı da sıkıntıya soktu. Kartal ile de bir toplantı yapan Başkan Yıldırım, “Emenike ve Diego’nun yaptıkları affedilemez. Ancak onları şu anda kadro dışı bırakmamız takımı da olumsuz etkiler. Oynayıp oynamayacakları konusunda karar senin” şeklinde konuştu.