Spor Fenerbahçe'de 'su'dan işler

Fenerbahçe'de 'su'dan işler

Paylaş
Fenerbahçe'de 'su'dan işler

Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı, içme suyunu da Fenerli yapacak

Su, hem pet şişede hem de damacanada satılacak Fenerium’da yönetime geldikten sonra 16 şirketle 5 milyon dolarlık anlaşma imzalayan Abdullah Kiğılı, taraftar ürünü sektörüne ilginç iki yeni ürün getiriyor.

Bursa’nın ünlü Koru Su markasıyla üç yıllık anlaşma imzalayan Kiğılı, içme suyunu da Fenerli yapacak. Bir güvenlik şirketi de Fener Alarm adıyla ev ve ofisleri koruyacak.

Bloomberg HT’de yayınlanan 'HT Ekonomi Soruyor' programının konuğu olan Abdullah Kiğılı, Fenerium ve Kiğılı markasıyla ilgili hedeflerini paylaştı…

Futbol kulüplerinin rekabeti sadece sahada değil, taraftar ürünlerinde de kıyasıya bir yarış var. Siz de bir hazır giyimci olarak Fenerium’un başına geçtiniz. Ne değişti bu sürede?

Yakında Fener Su piyasaya çıkıyor. Bursa’nın en ünlü su markası Koru Su ile üç yıllık bir anlaşma imzaladık. Çok yakında piyasaya çıkıyor, hem pet, hem de damacana olacak.

2013 yılına kadar yapılan anlaşmayla herkese Fener Su içirmeyi planlıyoruz. İkinci işimiz Fener Alarm, ev ve işyerlerinde kullanılacak yepyeni bir ürün çıkarıyoruz.

Evre Alarm adlı şirketle 5 yıllık sözleşme yaptık. Gelecekler, eve ücretsiz kuracaklar. Günlük 1 dolar ücretle sizi merkezden izleyerek koruyacaklar.

Haberin Devamı