Spor Fenerbahçe'de transfer

Fenerbahçe'de transfer

Paylaş
Fenerbahçe'de transfer

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın yeni transferi Lioubov Sokolova, sarı-lacivertli ekiple yarın sözleşme imzalayacak

Rus oyuncu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın toplantı odasında saat 11.00’de düzenlenecek törende kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

İmza töreninde Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı ile takımın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu’nun yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın da yer alacağı bildirildi.

Voleybolda 2009-2010 sezonunu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem kadrosunu, yıldız oyuncu Sokolova’yı transfer ederek güçlendirdi.

Rusya’nın CSKA Moskova takımında voleybol kariyerine başlayarak önemli başarılar kazanan Rus smaçör, Türkiye’de daha önce de Eczacıbaşı’nda forma giymişti. 2006 yılında Avrupa’nın en iyi oyuncusu seçilen 33 yaşındaki Sokolova, 2007 yılında Murcia takımıyla CEV Top Teams kupasını kazandı.

Rus oyuncu bu turnuvada en iyi oyuncu ve en iyi servis atan oyuncu seçildi. Sokolova, Rusya Milli Takımı ile 1999 yılında World Grand Prix, 2001 yılında Avrupa Şampiyonu ve 2006 yılında Dünya Şampiyonluğu yaşadı.

AA

Haberin Devamı