Spor Fenerbahçe'den Sezer resti

Fenerbahçe'den Sezer resti

Paylaş
Fenerbahçe'den Sezer resti

Fenerbahçe yönetimi, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ün transferinin zora girmesi üzerine son teklifini yaptı

Sezer için yapılan görüşmelerde bonservis bedeli konusunda bir türlü anlaşma sağlanamadı ve Fenerbahçe yetenekli futbolcu için son olarak 2 milyon 750 bin Euro önerdi.

Sarı-lacivertlilerin yöneticileri bunun son teklif olduğunu ve bu rakamı asla yükseltmeyeceklerini Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'a iletti. Fenerbahçe tarafı, bu teklifleri kabul edilmezse transferden vazgeçecek.

YOBO OLMUYOR

Fenerbahçe ayrıca bu sezon Everton'dan kiraladığı ve şampiyonluk yolunda takıma büyük katkıda bulunan Joseph Yobo'dan büyük ihtimalle vazgeçiyor.

Gelecek sezon savunmanın ortasında oynayacak isimlerin Diego Lugano ve Serdar Kesimal olması en büyük olasılık olarak öne çıkarken, savunmaya Yobo'nun yerine bir takviye daha aranıyor.

CAPOUE OLMAZSA DİARRA

Sarı-lacivertlilerin bir başka hedefi olan ve bonservisine 8 milyon Euro önerdiği Toulouselu Etienne Capoue içinse Toulouse Başkanı Olivier Sadran, Capoue'nin sözleşmesinin 2015'e kadar devam ettiğini söyledi.

Fenerbahçe eğer Fransız ekibini ikna edemezse Real Madrid forması giyen Lassana Diarra ve Juventus'ta oynayan Mohamed Sissoko'yu transfer etmek için uğraşacak.

Haberin Devamı