Spor Fenerbahçe'den transfer açıklaması

Fenerbahçe'den transfer açıklaması

Paylaş
Fenerbahçe'den transfer açıklaması

Fenerbahçe istediği futbolcuyu alabilecek durumda olduğunu, ancak maliyet-beklenti standartlarını karşılayacak bir isim olmaması nedeniyle transfer gerçekleştirmediğini açıkladı

Kulübün resmi internet sitesinde, "Fenerbahçe istediği futbolcuyu alır" başlığıyla yayınlanan açıklamada, Fenerbahçe’nin bir gazetede yer alan haberde olduğu gibi, aslı astarı olmayan sebepler yüzünden ara transfer döneminde istediği futbolcuyu alamadığı yönündeki iddianın gülünç olmaktan öteye gidemediği vurgulandı.

Açıklamada, şöyle denildi: "Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kadrosunda görmek istediği futbolcuyu transfer etme konusundaki başarısı, geçmişteki sayısız örneğiyle spor kamuoyunun takdirindedir. Bu vesileyle bir kez daha altını çizmek isteriz ki, kulübümüzde transferler teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda, sportif direktörümüzün sorumluluğunda gerçekleşmektedir.

Bu dönemde kadromuzda yaptığımız revizyon yeterli görülmüş, diğer transfer adayları arasında Kulübümüzün maliyet-beklenti standartlarını karşılayan bir isim belirlenemediği için, başka bir transfere gerek görülmemiştir.

Durum böyleyken söz konusu haberde kulübümüzün adının türlü yalanlar ile birlikte anılması derin bir endişeyle izlenmektedir." Açıklamada, başka bir gazetede İtalyan basınının iddialarına dayalı verilen "Dentinho Fener’de" haberinin de gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

Haberin Devamı