Spor Fenerbahçeli basketbolcu çıldırdı

Fenerbahçeli basketbolcu çıldırdı

Paylaş
Fenerbahçeli basketbolcu çıldırdı

Karşılaşmının ikinci periyodunun son anlarında pota altında top kaybı yapan Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Oğuz Savaş ile Ömer Onan, periyodun sonunda hakem Murat Biricik'in üzerine yürüdü

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Son çeyrekte maça ağırlığını koyan Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown’u 95-74 yenerek seride 2-0 öne geçti.

Haberin Devamı

>> FARKLI GALİBİYET

Maça, Fenerbahçeli Oğuz Savaş'ın sinirlendiği anlar damgasını vurdu

Kendisine faul yapıldığını ileri süren Oğuz Savaş, oldukça sinirli bir şekilde Biricik’e çıkışırken, Ömer Onan da aynı şekilde Biricik’e tepki gösteren bir diğer oyuncu oldu.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija ile bazı oyuncular, takım arkadaşlarını yatıştırmaya çalıştılar. Ayrıca hakem masası önünde Galatasaray Cafe Crown’dan Haluk Yıldırım ile Fenerbahçe Ülker yardımcı antrenörü Ertuğrul Erdoğan arasında gerginlik yaşandı.

Birbirleriyle oldukça hararetli bir tartışma yaşayan ikiliyi, araya giren Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti ayırdı.

Diğer yandan, yaşanan gergin dakikalarda saha tribünlerden bozuk paralar atılırken, karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına giderken sözlü tepkilerin hedefi oldular.

Haberin Devamı