Spor Fenerbahçeli Halit Deringör hayatını kaybetti

Fenerbahçeli Halit Deringör hayatını kaybetti

Paylaş
Fenerbahçeli Halit Deringör hayatını kaybetti

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve teknik direktör Halit Deringör hayatını kaybetti...

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve teknik direktör Halit Deringör hayatını kaybetti. Fenerbahçe Kulübü konuyla ilgili resmi sitesinden bir başsağlığı mesajı yayınladı...

İşte o açıklama:

"Kulübümüzün 927 Sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu Üyesi, eski milli futbolcumuz ve teknik direktörümüz, “Kolay mı Fenerbahçeli Olmak” eserinin yazarı, camiamızın önemli değerlerinden biri olan Halit Deringör’ü kaybettiğimiz haberini derin bir üzüntüyle öğrendik.



Fenerbahçe ve Türk Futbolu için büyük bir değer olan Merhum Halit Deringör’e Allah’tan rahmet, başta Deringör Ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenleri, camiamıza ve Türk Futbol Ailesi’ne baş sağlığı dileriz.

Merhum Halit Deringör’ün cenaze töreni ile ilgili detaylar daha sonra paylaşılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"


HALİT DERİNGÖR KİMDİR?


1922’de İstanbul’da doğan Deringör, futbola 10 yaşında başladı. 1958’de Fenerbahçe Genç Takımı’na geldi. 1941’de A Takımı formasını giydi. 1952 yılına kadar Fenerbahçe formasını taşıdı ve aynı yıl futbola veda etti. Oynadığı 330 resmi maçta 107 gol kaydetti. Deringör, futbolu bıraktıktan sonra Bursa Acar İdman Takımı’nda 9 yıl antrenörlük yaptı. 5 kez milli oldu. Futboldan tamamen koptuktan sonra Cumhuriyet Gazetesi’nde spor yazarlığı yaptı.

Haberin Devamı