Spor Fenerbahçeli Ozan Tufan karakolluk oldu!

Fenerbahçeli Ozan Tufan karakolluk oldu!

Paylaş
Fenerbahçeli Ozan Tufan karakolluk oldu!

Fenerbahçeli Ozan Tufan, Hollanda yolculuğu öncesi Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki güvenlik görevlilerinden biriyle kavga etti. Güvenlik görevlisi havalimanındaki polis merkezine giderek milli futbolcudan şikayetçi oldu

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 6. ve son maçında yarın Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin Hollanda yolculuğu olaylı başladı.

Öğleden sonra Sabiha Gökçek Havalimanı'ndan Hollanda'ya hareket eden sarı lacivertli takımdan Ozan Tufan, havalimanındaki güvenlik görevlilerinden biriyle kavga etti.

Futbolcular kontrolden geçtiği sırada yaşanan kavganın neden çıktığı henüz öğrenilemedi. Son derece sinirli oldukları görülen Ozan Tufan ve güvenlikçi, çevredekiler tarafından güçlükle ayrıldı.

Güvenlik görevlisi kavga sonrasında Sabiha Gökçek Havalimanı'ndaki polis karakoluna giderek Ozan Tufan'dan şikayetçi oldu. Fenerbahçeli futbolcunun gözaltına alınması gibi bir durumun söz konusu olmadığı ve kafileyle birlikte Hollanda'ya gittiği belirtildi.

20 FUTBOLCUYLA GİTTİLER


Fenerbahçe'nin Feyenoord kafilesinde 20 futbolcu bulunuyor. Miroslav Stoch ve Salih Uçan'ın yer almadığı kafiledeki isimler şöyle:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Caner Koca, Alper Potuk, Volkan Şen, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike. (Hürriyet)

Haberin Devamı