Magazin Fenerbahçeli ünlüler hala şokta!

Fenerbahçeli ünlüler hala şokta!

Paylaş
Fenerbahçeli ünlüler hala şokta!

Fenerbahçeli ünlüler hala şokta!

Fenerbahçe'de anlık sevinç yaşatan 'Anons Skandalı'nın ardından Fenerbahçeli ünlüler geçirdikleri şoku üzerinden atabilmiş değil!

FENERBAHÇELİLER BÖYLE KUTLAMA YAPMIŞTI!

İşte ünlülerin futbol tarihine geçmiş skandala dair yorumları:

Gani Müjde (Yazar - Yönetmen): Maalesef gittim. İyi ki çocuklarımı götürmemişim. Şampiyonluk için sevinirken, çok sevdiğim gözlüğümü kırdım. Sonra öğrendim ki şampiyon değilmişiz. Maçtan sonra gidip kafaları çektik. Bir Fenerli olarak o anonsu yapan arkadaşı Ali Sami Yen'e götürür orada anons yaptırırdım.

Moris Kohen (İşadamı): Maçı evde eşim ve arkadaşlarımla izledim. O anonsu yapanı görmek istemem çünkü sonu iyi olmaz. Hazırlandık 50'şer kişilik gruplar halinde 23.00'te Paper Moon'da eğlenceye başlayacak sonra da 01.00'de Reina'ya geçecektik. Maçtan sonra donduk kaldık, gözüme uyku girmedi.

Zerrin Özer (Şarkıcı): Koyu Fenerbahçeli'yim. Maçı taşındığım için izleyemedim. Ancak yorumları dinledim. Anons yapan arkadaş koyu bir Fenerbahçeli olduğu için yüreğinden o şekilde anons etti diye düşünüyorum. Kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.

Emre Kınay (Oyuncu): Maçı evde 15 kişilik bir arkadaş grubuyla izledik. Anonsu duyunca 15 saniye tereddüt yaşadık. Anonsu yapan arkadaşa 'Bu bir dil sürçmesi mi, yoksa kasti bir anons muydu?' diye sormayı isterdim. Gecemiz, yıkımla son buldu.

Ünlülerin yorumlarının devamı... Sonraki sayfada!

Işın Karaca (Şarkıcı): Maça gidecektim ancak son dakika özel bir durumdan dolayı eve dönmek zorunda kaldık. Maçı evden izledim. Hatta iki maçı birden izledik.Tabii ki Fenerli biri olarak şampiyon olamamak beni üzdü ancak, uykumu kaçıran tek şey, fanatiklerin stada vermeye çalıştıkları zarardı. Binlerce insan ölebilirdi.

Vatan Şaşmaz (Sunucu): Maçı evde arkadaşlarımla birlikte izledim. Anons yapıldığında inanmadım çünkü dönüşümlü olarak takip ediyordum. Sanki Fenerbahçe'nin kazanmaması için elbirliği yapılmıştı. Geç saatlere kadar oturduk ve yorumları takip ettik.

Demet Şener (Manken): Maça gitmedim, izleme fırsatım da olmadı. Çünkü o sırada çocukları uyutuyordum. İbrahim'in kardeşi arayıp Bursa'nın şampiyon olduğunu söyleyince çok sevindim, çünkü ben Bursalıyım. Bir Fenerli olarak ve tüm Fener taraftarları adına da üzüldüm tabii. Bir Anadolu takımının şampiyon olması lige bir renk ve enerji kattı. Fenerliler şampiyonluk kutlamasına çok hazırlanmıştı ama spor böyle bir şey. Bir taraf üzülürken, bir taraf seviniyor

2

Haberin Devamı