Spor Fenerbahçeliler'in konuştuğu o çocuk: Oğuz Kaan

Fenerbahçeliler'in konuştuğu o çocuk: Oğuz Kaan

Paylaş
Fenerbahçeliler'in konuştuğu o çocuk: Oğuz Kaan

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kaan Güçtekin, Sarı-Lacivertli formayı ilk kez Sivasspor’a karşı giydi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın 86. dakikada Mehmet Topal’ın yerine sahaya sürdüğü Oğuz Kaan, Avrupa'nın da takibinde!

20 MİLYON LİRA


Fenerbahçe'nin genç yeteneği için Manchester City, yaz ayında 4.5 milyon pound (20 milyon TL) teklif yaptı. İngiliz ekibinin bu teklifi Fenerbahçe tarafından geri çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım daha önce Premier Lig ekibinin bu yönde bir teklifi olduğunu dile getirmişti. The Sun bu bilgiyi doğruladı, genç ön libero için gerçekleştirilen teklifin reddedildiğini duyurdu.

AİLESİNİN YANINDA


Oğuz Kaan maç sonrası soluğu tribündeki ailesinin yanında aldı. Yakınlarıyla sarmaş dolaş olan genç oyuncu duygu dolu dakikalar yaşadı. Oğuz Kaan'ı maçın ardından kutlayan ilk isim ise Volkan Demirel oldu. Arsenal ve Tottenham'ın da devrede olduğu Oğuz Kaan'ın ismini yüksek ihtimalle transfer döneminde yeniden duyacağız.

Oğuz Kaan Güçtekin kimdir?


Orta saha pozisyonunda oynayan genç yetenek, 2010 yılından beri Fenerbahçe formasını giyiyor. U15'ten U18'e ve u21'de milli formayı da terleten Oğuz Kağan altyapı kariyerinde başka bir takımda forma giymedi. Mersin doğumlu oyuncu, kariyeri boyunca 18 gole imzasını attı. U17 milli takımımızın formasıyla 2015'te Avrupa Şampiyonası'nda da oynayan defansif orta saha, savunmanın ortasının iki tarafında ve sol bekte de forma giyebiliyor.

Oğuz Kaan Güçtekin'in maç sonu açıklamaları:

Çocukluk hayalimdi Fenerbahçe forması giymek. Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. İlk topu olumlu verince heyecanım biraz yatıştı, ama hiç kolay olmadı benim için. Aykut hoca gençler için şans. Şansımızı bekliyoruz. Bize kalan, şansı en iyi şekilde değerlendirmek.

(Skorer)





Haberin Devamı