Spor Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Paylaş
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Son 6 resmi maçını da kazanamayarak, kötü bir seri yakalayan Fenerbahçe, galibiyet hasretine yarın son vermek istiyor.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası, Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde yaptığı son 6 maçta galibiyete hasret kalan Fenerbahçe, yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapacağı lig maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

En son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 4 Şubat Perşembe günü Bursaspor’a karşı 3-0’lık skorla alan sarı-lacivertliler, bu maçtan sonra yaptığı 6 resmi maçta 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

Fenerbahçe’nin son 6 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

Rakip Organizasyon Sonuç
-------------- ------------------ -----
Diyarbakırspor Turkcell Süper Lig 1-1
Manisaspor Turkcell Süper Lig 2-2
Bursaspor Turkcell Süper Lig 2-3
Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası 1-3
Lille UEFA Avrupa Ligi 1-2
Lille UEFA Avrupa Ligi 1-1

Haberin Devamı

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU

Fenerbahçe’de ishal olduğu için dünkü antrenmanda yer almayan Volkan Demirel ile hafif sakatlıkları bulunan Güiza, Cristian ve Gökhan Gönül’ün yarınki maçta oynaması bekleniyor.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Ali, Uğur, Mehmet Topuz ve Özer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da forma giyemeyecek.
Tedavisi süren ve bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte çalışan Lugano’nun ise yarınki maçta riske edilmeyeceği bildirildi.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Christoph Daum’un, Lille maçındaki gibi savunmada Önder, Bekir ve Bilica’ya görev vermesi, sol tarafta ise Deniz’in yerine, Andre Santos’u oynatması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin yarınki maç öncesi olası 11’i şöyle:
Volkan Demirel, Önder, Bekir, Bilica, Andre Santos, Gökhan Gönül, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza (Semih)

Bu arada, sarı-lacivertli ekipte 3 sarı kartı bulunan Bilica ceza sınırında bulunuyor. Bilica, yarınki maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.