Spor Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Paylaş
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

48. Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, 27 yıllık hasretini bitirmek istiyor

Kupayı tarihinde sadece 4 kez müzesine götüren sarı-lacivertli ekip, en son kazandığı 1982-1983 sezonundan bu yana çıktığı 6 finali de kaybederken, bordo-mavili ekiple oynayacağı 7. finalde mutlu sona ulaşmayı hedefledi.

Turkcell Süper Lig’de bitime 2 hafta kala şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Bursaspor karşısında 1 puan farkla (70-69) önde bulunan sarı-lacivertliler, lig mücadelesinde ortaya koyduğu performansı, bordo-mavili ekip karşısında kupa finaline de yansıtmak istiyor.

Bu sezon Türkiye Kupası ve ligde hedeflerine ulaşmak için 3 hayati sınav verecek sarı-lacivertli ekip, iki kulvarda da kupaya uzanmak istiyor.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Christoph Daum’un, sakatlığı bulunan Andre Santos’un yerine savunmanın solunda Vederson’a görev vermesi bekleniyor.

Cezası nedeniyle son iki lig maçında forma giyemeyen Vederson, kupa finalinde şans bulacak. Fenerbahçe’nin Trabzonspor karşısına, "Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex ve Güiza’dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı