Spor Fenerbahçe'nin yerlileri seks skandalından rahatsız

Fenerbahçe'nin yerlileri seks skandalından rahatsız

Paylaş
Fenerbahçe'nin yerlileri seks skandalından rahatsız

Fenerbahçe'de patlak veren disiplinsizlikler ve seks skandalı, Türk futbolcuları rahatsız etti

Takımdaki yabancı futbolcuların adının seks partilerine karışması ve takımdaki düşüşün camiayı şok etmesiyle birlikte yerli oyuncular da tedirgin.

Kazım ve Dos Santos’un yenilgiye rağmen sabahlara kadar eğlenmesi, Kazım’ın ve Önder’in geçirdikleri kazalar ve Kazım, Santos, Vederson, R.Carlos ile Bilica’nın adlarının iddiaa edilen seks skandalında ön planda tutulması ile gündemden düşmeyen Fenerbahçe’de Türk futbolcular da günlerdir çeşitli sorulara maruz kalıyorlar.

Çevrelerinden gelen sorulara cevap vermekte zorlanan yerli oyuncular, bilgi sahibi oldukları veya olmadıkları konularda kendilerine yapılan meraklı baskılardan da bunaldılar. Kendi aralarında da durum değerlendirmesi yapan Türk oyuncular, bu konuda hiç kimseyle görüşme yapmıyorlar.

Kendileri hakkında da olumsuz düşüncelerin oluşabileceğini belirten yerli yıldızlar bir an önce krizin sona ermesini ve gerçeklerin aydınlanıp, ne gerekiyorsa yapılmasını istediler.

MEHMET TOPUZ OTELDE GÖRÜLDÜ ELEŞTİRİLERİ

Öte yandan Kartal’daki bir otelde, bayanla görülen Mehmet Topuz’a yapılan eleştirilerin de yersiz olduğu anlaşıldı. Otel yetkililerinden alınan bilgiye göre Mehmet Topuz’un sık sık Titanic’e gittiği ve orada vakit geçirdiği belirtildi.

Topuz’un boş vakitlerinde gününü değerlendirmek amacıyla otele yemek yemeğe gittiği, kuaförünün de bu otelde bulunduğu açıklandı.

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL(DHA)

Haberin Devamı