Spor Fenerbahçe'nin zorlu deplasmanı

Fenerbahçe'nin zorlu deplasmanı

Paylaş
Fenerbahçe'nin zorlu deplasmanı

Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetle kötü gidişine son veren Fenerbahçe, yarın Başkent'te Gençlerbirliği'ne karşı zor bir sınav verecek

Turkcell Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını kapsayan süreçte üst üste 7 resmi maçında kazanamayarak kötü bir şubat ayı geçiren sarı-lacivertli ekip, Antalyaspor galibiyetiyle üzerindeki stresi atarken, bu kez Gençlerbirliği karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak.

Ligde rakip sahalarda çıktığı son 2 maçta galibiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasındaki puan farkının açılmaması için başkentte kazanmak zorunda.

DEPLASMANDA EN SON SİVASSPOR'U YENDİ

Son deplasman galibiyetini 19. hafta mücadelesinde Sivasspor’a karşı 5-1’lik farklı skorla alan Fenerbahçe, 21. haftada Manisaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp, 23. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-1’lik yenilgi aldı.

FENERBAHÇE'NİN OLASI 11'İ

Alex’in kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği sarı-lacivertli ekipte, Gökhan Gönül’ün sakatlığı bulunuyor. Lugano da ağrıları olduğu için dün akşamki antrenmanın son bölümünde önlem amaçlı olarak yer almamıştı.

ANKARA'DA 74. ANDEVU

Hazırlıklarını bugün öğlen saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak Fenerbahçe’de, teknik direktör Christoph Daum, omuzundan yaşadığı sakatlığın ardından bu hafta takımla çalışmalara başlayan Özer’e şans verebilir.

Sarı-lacivertli ekibin Gençlerbirliği karşısında sahaya çıkması beklenen olası 11’i şöyle: Volkan Demirel, Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid (Mehmet Topuz), Cristian, Emre, Vederson, Özer (Gökhan Ünal), Güiza.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Gençlerbirliği-Fenerbahçe mücadelesini Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

2

Haberin Devamı